Om Børnehuset Nørregro

 

alle mine kyllinger

 

Børnehuset Nørregro er en selvejende institution 0-6 års institution, med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

 

Pr 1. januar 2015 fusionerede udflytterbørnehaven Skjold med den omtrent lige så gamle og traditionsrige Læssøegården, der var en rigtig by-børnehave.

Efter et vildt og vigtigt arbejde med at fusionere de to institutioner til én samlet institution, med nyt navn, nye og gamle traditioner og  med rødderne solidt plantet i de to forskellige traditions bundne institutioner.

Har vi nu fået en rigtig velfungerende, sjov, hyggelig, og intet mindre end fantastisk børnehave, i denne proces fik vi ideen til at udvide institutionen med vuggestue, en proces der har været længe på vej, og som i maj 2020 endelig blev til virkelighed.

 

geder

Vi  er nu så en ny vuggestue, hvor der vil være plads til 24 børn, fordelt på 2 grupper med 12 børn på hver stue, som er i det lille gule hus i Læssøesgade i dejlige lokaler, som under ombygning er sat i stand, og lavet til en skøn vuggestue.

Øverste etage i baghuset, vil være børnehavens i ydertimerne.

 

Åbningstid:

mandag-torsdag 7.00-17.00, fredag 7:00 - 16:00 

 

Ugen i Børnehuset Nørregro:

Vi åbner om morgenen klokken 7:00 i Det lille gule hus (Læssøesgade 22).

på Brombærstuen

 

Vuggestuen er hjemme hele dagen, hvis de altså ikke er på spændende udflugt, eller nogle er på besøg i udflytteren,

 

Børnehavebussen køre hver dag mod landet, i Lynge, hvor vi efter ca. 40 minutters kørsel ankommer til børnehaven (skjold) ved Krogenlund / Lynge, hvor vi har Skov og marker som vores naboer.

Vi er tilbage på Nørrebro klokken 15.30 (fredage kl.15) og er i vores skønne lokale i toppen,  i  det lille gule hus, resten af dagen.